Академія провела бізнес-тренінг для ВПО Ладижинської громади

Дата
2
травня
Категорія
Події
Автор
Яна Павлінова

Освітня Академія "UAdvise" за підтримки неурядової організації «АКТЕД» Acted Acted Ukraine в межах проєкту «Сприяння сталій підтримці ВПО в центрах колективного проживання та поза ними в Західній та Центральній Україні» провела тренінг для ВПО Ладижинської міської територіальної громади спільно з ГО Відкритий простір громадського розвитку

Щоб допомогти потенційним і діючим підприємцям зорієнтуватися в бізнес-плануванні, ГО "Відкритий простір громадського розвитку" та Академія організували серію безкоштовних бізнес-тренінгів для ВПО за підтримки іноземної неурядової організації «Актед».

На першому тренінгу розглянули основи підприємництва, елементи та джерела бізнес-ідей, способи входження в бізнес. Приділили увагу фандрайзингу та грантрайтингу підприємницьких проєктів, розглянули умови міського конкурсу безповоротної фінансової допомоги. Окремо пропрацювали бізнес-моделювання: визначили цілі проєкту, критерії SMART та ознайомились з формуванням бізнес-моделей. Наші професійні тренери пояснили головні аспекти написання грантів та навчили протидіяти викликам, що можуть зустрітись на шляху реалізації бізнес-ідей.

Учасники зможуть отримати безповоротну фінансову допомогу від Ладижинська міська територіальна громада та Фонд "МХП-Громаді" для реалізації власних проєктів.

Вас також може зацікавити