Академія провела дводенний тренінг “Сміливість та підприємливість: розвиток бізнесу ветеранів та членів їхніх родин”

Дата
21
серпня
Категорія
Події
Автор
Яна Павлінова

Освітня Академія “UAdvise” у співпраці з ГО Відкритий простір громадського розвитку провела дводенний тренінг “Сміливість та підприємливість: розвиток бізнесу ветеранів та членів їхніх родин”.

Наші професійні тренери Anna Osmolovska та Олександр Трегубов пояснили основи підприємництва, аспекти бізнес-планування, бюджетування та фінансування.

Учасники формували та обґрунтовували ідеї для бізнесу, презентували власні підприємницькі проєкти для подальшого отримання гранту від держави для створення або розвитку ветеранського бізнесу.

На захід також завітали в.о. міського голови Олександр Коломієць та керівниця Групи соціального розвитку на Вінниччині БФ «МХП-Громаді» Мар'яна Нарожна.

Тренінг проведено за грантові кошти в межах реалізації проєкту «Реінтеграція ветеранів та членів їх сімей у Ладижинській МТГ», що фінансується Український ветеранський фонд, за підтримки ІСАР Єднання в рамках проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства» та за співфінансування благодійного Фонд "МХП-Громаді" і Ладижинська міська територіальна громада

Працюємо разом заради майбутнього України і з вдячністю ветеранам за наше сьогодення!

Вас також може зацікавити