День Вишиванки зустріли в Хмільнику з учасниками тренінгу з грантрайтингу

Дата
20
травня
Категорія
Події
Автор
Команда ГО "Ми-Вінничани"

У той день, коли вся Україна демонструє світові красу української вишитої сорочки - як символу ідентичності нації, команда громадського об‘єднання «Ми - Вінничани» разом з Освітня Академія "UAdvise" / Educational Academy "UAdvise" вкладає у розвиток громад.


Активні та вмотивовані на розвиток мешканці Хмільницької, Козятинської, Калинівської, Уланівської, Іванівської, Самгородоцької, Літинської, Муровано-Куриловецької, Райгородської громад зустрілися у Хмільнику на навчаннях із грантрайтингу.

Голова громадського об‘єднання «Ми - Вінничани» Валерій Коровій привітав учасників тренінгу і відзначив, що в умовах воєнного стану грантові кошти - чи не єдиний інструмент для розвитку соціальної та гуманітарної сфер:

Громадське об‘єднання «Ми -Вінничани» проводить уже шостий тренінг з грантрайтингу. Таким чином ми мотивуємо людей навчатися базовому рівню написання грантів, даємо напрямок, практичні кейси. І готові підтримати креативні ідеї! Оскільки міжнародні грантодавці віддають перевагу саме ГО, то наше об‘єднання може долучитися до написання гранту когось з учасників тренінгу і разом реалізовавати проєкт у тій чи у іншій громаді, - наголосив Валерій Коровій.

А Микола Філонов - засновник Благодійний Фонд Миколи Філонова "Український Альянс" відмітив, що тренінг з грантайтингу - це можливість здобути нові навички та  розвиватися, як «грантовий менеджер».

Професія «грантового менеджера» у системі HR  - одна з найбільш популярних. Сьогодні найбільше запитів саме на фахівців з написання грантів. Тому такий курс, такі навички - це унікальна можливість розвиватися самому і свої колективи, - впевнений Микола Філонов.

Команда ГО «Ми - Вінничани» разом з партнерами пропонує уже сьогодні взяти участь у їх грантових пропозиціях. Щойно завершився конкурс міні-грантів «Професійне зростання»  для представників соціальної сфери.

Ми отримли понад 800 заявок, що свідчить про довіру до громадського об‘єднання.

До 15 червня триває конкурс «Твори добро». У ньому, за умов співфінансування, можуть взяти участь органи місцевого самоврядування, комунальні заклади та ініціативні групи фізичних осіб. Максимальна сума грантну 100 тис. грн. Бюджет конкурсу - 3 млн. грн.

Деталі на сайті: vinsila.vn.ua

Вас також може зацікавити