Друга група учасників відвідала бізнес-тренінг для ВПО Ладижинської територіальної громади

Дата
10
травня
Категорія
Події
Автор
Яна Павлінова

Освітня Академія "UAdvise" спільно з ГО Відкритий простір громадського розвитку за підтримки неурядової організації "Актед" провели ще один бізнес-тренінг для ВПО Ладижинської територіальної громади з другою групою учасників.

Ладижинська міська територіальна громада та благодійний Фонд "МХП-Громаді" запровадили програму безповоротної фінансової допомоги для розвитку власного бізнесу внутрішньо переміщених осіб.

А для того, щоб допомогти майбутнім і чинним підприємцям скласти успішні бізнес-плани, було організовано серію безкоштовних тренінгів

Протягом 4-х годин учасники опановували «ресурсний калькулятор», складали клієнтські карти, зробили SWOT-аналіз та навіть запустили рекламу майбутнього продукту.

Тренінги проводяться в рамках проєкту «Сприяння сталій підтримці ВПО в центрах колективного проживання та поза ними в Західній та Центральній Україні», що фінансується «IF Foundation» в межах грантової угоди від іноземної неурядової організації «АКТЕД» (Acted  та Acted Ukraine)  у співпраці з Ладижинською міською територіальною громадою та Освітньою Академією "UAdvise".

Дякуємо за довіру партнерам та бажаємо наснаги учасникам в складанні успішної проєктної заявки!

Вас також може зацікавити