Новий партнер Освітньої Академії - Міжнародна асоціація ментального здоровʼя

Дата
30
січня
Категорія
Партнери
Автор
Анна Осмоловська

Важливий крок у напрямку розвитку організації - це партнерство!

Команда Освітньої Академії "UAdvise" в особі керівника Романа Гринюка та заступника Анни Осмоловської підписала меморандум про співпрацю з Міжнародною асоціацією ментального здоровʼя, яку представляють Людмила Станіславенко та Сергій Міщук.

Зустріч колег була сповнена плідних та конструктивних обговорень. Було розглянуто основні напрями майбутнього співробітництва. Колеги поділилися корисними ідеями, які варто втілювати в життя вже сьогодні заради безпечного та здорового майбутнього України.

Міжнародна Асоціація ментального здоровʼя була створена задля турботи про українців.

Основними напрямками роботи Асоціації є підвищення обізнаності населення про ментальне здоров’я, покращення доступу до послуг з підтримки психічного здоров’я, а також якісна підготовка фахівців у сфері ментального здоровʼя.

Людмила Станіславенко – співзасновниця «МАМЗ» - докторка філософії з політології та практична психологиня. Старша викладачка кафедри публічного управління та адміністрування Вінницького державного педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського.

Serhiy Mischook – співзасновник «МАМЗ» - лікар, сертифікований гештальт-терапевт, супервізор, груповий терапевт, акредитований тренер MIGIS категорії L, ведучий тематичний тренер з сімейної системної терапії, ведучий тематичний тренер з інтегративної терапії (Сучасна та народна психотерапія), партнер з розвитку MIGIS. Науковий кореспондент лабораторії консультативної психології та психотерапії інституту психології ім. Г.С. Костюка НАПН України. Автор програми підвищення кваліфікації фахівців із базовою медичною або психологічною освітою «Психологічна допомога в умовах воєного часу».

Віримо, що співпраця UAdvise та МАМЗ відіграє ключову роль у реалізації освітньої та соціальної місії організацій, відновленні та розвитку психічного здоров’я населення, створюючи нові можливості для підтримки та допомоги один одного в умовах воєнного часу.

Вас також може зацікавити