Відбулася офіційна презентація Освітньої Академії "UAdvise"

Дата
1
березня
Категорія
Події
Автор
Анна Осмоловська

Участь у заході взяли більше 80 учасників - представників влади, бізнесу, громад, освітніх установ, молодіжних організацій, медіа. Це Вінниця, Ладижин, Могилів-Подільський, Хмельницький, Київ, інші міста України, а також Відень та Лондон.

Під час презентації командою Академії було представлено 10 готових освітніх продуктів Академії та більше 10 послуг.

Презентація Освітньої Академії " UAdvise" - це про:

  • таємницю походження назви та слогану Академії, які було створені за допомогою штучного інтелекту;
  • бізнес, право, IT, психологію, менеджмент, крипто та багато іншого;
  • корпоративне навчання, тренінги, консультування, наукові дослідження та проєкти в імʼя України;
  • соціальну місію: розвиток українського бізнесу та територіальних громад, навчання, перенавчання та підтримку тих, хто     сьогодні цього потребує найбільше;
  • молодіжні ініціативи з метою формування активного громадянина, здатного змінити світ на краще.
До гостей Презентації звернувся керівник Академії, доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України Роман Гринюк:
Шановні друзі, хочу подякувати всім за підтримку і безпосередню участь у цьому заході! Для мене це не просто Бізнес-проєкт,  а спроба створити новий інноваційний продукт, який буде користуватися попитом на ринковому просторі можливостей. Це продовження мого освітнього, професійного шляху.  
Сьогодні освіта в Україні переживає не легкі часи і знаходиться в стані реформування. Суспільство потребує зміни самої філософії розуміння цінностей освіти.  Хочеш розвиватися і бути успішним – заповнюєш прогалини знань корисним і цікавим, інвестуєш свій вільний час і гроші у навчання та одержуєш від цього задоволення. Процес не є примусовим і дуже відрізняється від того, до чого звикли всі, хто навчався в установах традиційної освіти. Як на мене основою розуміння повинен бути діалог теорії і практики; слухачів і менторів, тобто установка на діалог має стати усвідомленою стратегією навчання!
Головне завдання освіти сьогодні – адаптуватись до умов невизначеності, до сучасного бізнес-середовища, до реалій інноваційного суспільства і надати інструменти, які в майбутньому допоможуть успішно розвиватися людині і відновлювати країну.
Ця проблема стала поштовхом для розвитку різних форм альтернативної освіти, під час яких кожен бажаючий має можливість отримати концентрат знань і навичок за своїми інтересами від конкретних професіоналів - практиків.
Наша інституція не є противагою або конкурентом традиційній системі освіти. Я назвав би її «школою для життя». Саме цю концепцію разом з командою ми будемо реалізовувати в майбутньому.

Спікерами Презентації стали:

Святослав Дубовський, директор з розвитку бізнесу в компанії Crystal Blockchain, лектор Києво-Могилянської Академії, експерт в сфері аналітики криптовалют.

David Lock, Генеральний Секретар Обсерваторії Великої Хартії Університетів Magna Charta Universitatum Observatory, колишній міжнародний директор Фундації лідерства у сфері вищої освіти в Сполученому Королівстві.

Валерій Коровій, Голова громадського обʼєднання Ми - Вінничани, голова Вінницької обласної державної адміністрації (2015—2019), доктор економічних наук.

Геннадій Чижиков, Президент Торгово-промислова палата України / Ukrainian CCI

Тетяна Драчук, заступник Голови Сьомий апеляційний адміністративний суд/7th Administrative Court of Appeal

Команда Освітньої Академії "Uadvise" висловлює свою подяку учасникам Презентації та запрошує всіх до плідної співпраці в якості експертів, слухачів, партнерів, тих, хто хоче розвиватися сам, розвивати свої громади та Україну.

Вас також може зацікавити