Разом з ГО "Ми - Вінничани" проводимо серію тренінгів для громад

Дата
18
березня
Категорія
Події
Автор
Яна Павлінова

За ініціативи команди Ми - Вінничани команда Освітня Академія "UAdvise" / Educational Academy "UAdvise" проводить серію тренінгів з соціального проєктування та грантрайтингу для мешканців громад Вінницької області.

Перший тренінг пройшов у м. Липовець, другий - у м. Жмеринка.

Наші професійні тренери Олександр Трегубов та Анна Осмоловська налаштовали учасників на активний та пізнавальний освітній процес.

На тренінгах ми надаємо перевагу командній роботі над проєктами. Разом учасники діляться своїми думками, дають поради та отримують конструктивну критику для того, щоб візуалізувати шлях до втілення своїх цілей.

Усі нові знання та ідеї учасники фіксують в робочих зошитах, розроблених спеціально для потреб тренінгу.

Заходи виявилися надзвичайно ефективними, наповненими енергією, знаннями та, найголовніше, - взаємною підтримкою. Разом ми створили незабутню атмосферу, де кожен міг поділитися своїм досвідом, навчитися чомусь новому та знайти однодумців для майбутніх проєктів. Позитивний настрій, який панував на кожному з тренінгів, переконує, що разом ми можемо досягати значно більшого.

Ці заходи - лише початок нашої спільної роботи на благо громад у межах ініціативи "Весна Просвітництва". Ми вдячні ГО “Ми - Вінничани” за цю чудову можливість співпраці.

Давайте продовжувати діяти разом, надихати один одного та створювати зміни, які ми хочемо бачити у світі!

Вас також може зацікавити