Успішно завершився перший потік курсу "Навігація батьківством"

Дата
18
липня
Категорія
Освіта
Автор
Яна Павлінова

Освітня Академія "UAdvise" успішно провела перший потік курсу «Навігація батьківством: від вагітності до 3-х років».

Учасники, майбутні батьки дізналися про існування медичних стандартів ведення вагітності, отримали сучасні рекомендації щодо способу життя під час вагітності, вивчили передвісники пологів та стадії пологового процесу.

Тренерка Олена Гуцуляк поєднувала важливі питання психічного стану і добробуту батьків з азами догляду за немовлям. На окремій зустрічі сертифікована консультантка з грудного вигодовування Вікторія Липська експертно підготувала майбутніх батьків до налагодження годування грудьми

Оскільки з появою дитини починається важкий етап сімейного життя, було організовано спеціальний вебінар про психологію сім'ї, щоб вже на етапі підготовки до батьківства дати подружжю важливі інструменти міжособистісної взаємодії.

Окремо на курсі було надано фахові роз'яснення щодо юридичних питань, пов'язаних із появою нового члена сім'ї.

Під час останньої сесії слухачі отримали подарункові сертифікати на послуги одного з найкращих приватних медичних закладів міста.

Ми раді усвідомлювати, що декілька прекрасних родин надійно озброєні сучасними знаннями, які дозволять їм максимально ефективно реалізуватися в батьківстві.

Дуже скоро планується набір на наступний потік курсу. Чекайте на подальшу інформацію на наших ресурсах або телефонуйте за номером +38(067) 349 02 49.

Вас також може зацікавити